top of page

Fotografering i höst | Familjefotograf Hudiksvall

Nu var det längesedan jag hade tid att uppdatera här, det har gått en lång och väldigt härlig sommar med både jobb och ledighet för min del, men nu är jag på väg tillbaka in i rutinerna igen vilket känns väldigt skönt.

Och nu är det ju faktiskt så att det är HÖG tid att boka in en familjefotografering om man vill ha en tid i höst! Jag tycker själv att hösten är en fantastisk årstid för familjefotografering - det är så vackert ute med både avskalade nyanser men också färgsprakande natur, ljuset blir annat än under sommaren, det blir liksom mjukare och varmare ljus, och stickade tröjor och kängor gör sig väldigt fint på bild.I början av hösten, där vi befinner oss just nu, dröjer sig fortfarande sommaren kvar en aning i både färger och temperatur. Sedan går vi alltmer mot gula, orange och röda löv, beiga toner och lite kalare miljöer. Ända in i november och december är det riktigt fint! Förra året hade jag ett par otroligt lyckade familjefotograferingar i november och december då vi var på min favoritäng och de höga grässtråna där var alldeles frostiga. Så vackert! Lite kyligt, visst, men det löste vi med effektiva fotograferingar, mycket fart och rörelse för att hålla värmen och såklart familjekramar.
Sedan ska ni veta att om vädret inte är riktigt på vår sida eller om det helt enkelt är FÖR kallt, då bokar vi om och det görs självklart utan extra kostnad. På hösten blir det ju ofta ett par sjukdagar för barnen också, och samma gäller där med ombokning om någon i familjen råkar bli sjuk precis till vår bokade fotografering!


Men är ni intresserade av fotografering i höst med mig, behöver ni boka in det snarast! Jag har några få helgtider varje månad och de är redan uppbokade i september och oktober (i november och december finns det!). Vardagar finns det ganska mycket just nu men det brukar bli uppbokat där med. Så skynda att boka in er tid med mig! Vi har massor av härliga höstfotograferingar framför oss 😍 Boka här via hemsidan eller skicka ett mail!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page