top of page

Min lånegarderob | Fotograf Tove Stens Hudiksvall

Hej kompisar! Solen skiner ute och temperaturen är äntligen mildare - våren är här! Helt underbart att vi har tagit oss förbi vinter och mörker och kyla än en gång och kommit ut på andra sidan.


Det här inlägget tänkte jag ägna åt att visa min lånegarderob! Och vad innebär då det? Jo, det är ett litet lager med kläder för barn och mamma som man som kund kan låna plagg ur till fotograferingen! Den är under uppbyggnad och kommer fyllas på då och då, men just nu finns det ett antal plagg som man mer än gärna får låna.Det går att låna något enstaka plagg eller en hel outfit, det är helt upp till er och beroende på vad ni är i behov av! Tanken är att man inte ska behöva köpa nya plagg enbart för fotograferingen om man istället kan hitta kläder att låna. Det kan underlätta en aning 😊 Jag har valt att fokusera på jordnära toner, lite olika strukturer, stickat, färger som passar i både naturen och inomhus.


Det kostar självklart inget extra att låna kläder av mig, det är bara att säga till innan fotograferingen så tar jag med det ni vill. De tvättas emellan med parfymfritt tvättmedel och jag har inga djur hemma.


För att se vilka plagg som finns i nuläget, kan ni kika HÄR!

1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


yourdailydrinks
Apr 01

Åh så fina! Väldigt mysigai!

Like
bottom of page