top of page

Bröllopsfotograf Hudiksvall, Hälsingland

Grattis! Vad roligt att ni ska gifta er!

Jag är en bröllopsfotograf som brinner för storytelling och naturliga och genuina ögonblick som blir till foton som blir till minnen. Det absolut viktigaste för mig är att fånga er och er dag precis som den är, och hjälpa er att skapa dessa minnen som ni kommer kunna se tillbaka på hela era liv. 

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

Är jag er bröllopsfotograf?

Svaret på den frågan får ni av er magkänsla. Tycker ni om mitt sätt att fotografera, att redigera och att dokumentera just bröllop? Det är steg ett. Är ni intresserade får ni mer än gärna höra av er, jag tar gärna en förutsättningslös fika eller ett FaceTime-samtal för att vi ska få en bild av varandra. Jag är en lättsam och effektiv skaparsjäl som älskar detaljer men även jobbar efter ett helhetstänk. Det viktiga är för mig att fånga det genuina i er och er bröllopsdag, att skapa bilder av de känslor ni kände just den dagen. Jag är strukturerad och jobbar som en fluga på väggen, men är mer än gärna ert bollplank från planeringsstadiet av bröllopet, tills att ni får era foton och produkter. Titta gärna igenom gallerierna här nedanför, för att få en bättre inblick i hur jag jobbar och hur min stil ser ut! 

Några kärlekshistorier...

Här kan ni kika på ett litet urval från de här fantastiska bröllopsdagarna, från start till slut. Klicka på bilderna för att komma till respektive galleri.

BröllopsfotografHälsingland.png

Signe och Emil

Portratt_ToveLarssonFotografi-48.png

Fabian och Andreas

BröllopsfotografSundsvall.png

Elin och Joel

Vigsel_ToveLarssonFotografi-98.png

Ida och Patrik

Bröllopsfotograf Ljusdal.png

Sara och Johan

BröllopsfotografGävle.jpg

Tova och Gustav

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

"Vi är så otroligt glada över att vi valde Tove på våran bröllopsdag! Hon var otroligt proffsig, alltifrån innan fotografering till efter. Allt har gått otroligt smidigt. Hon fångade ögonblick som man knappt kunna drömma om och som har blivit våra favoritbilder. Alla våra gäster har varit så imponerade av både hennes bilder och framför allt hur proffsigt hon skötte sitt jobb! Rekommenderar Tove varmt och skulle aldrig nånsin anlita en annan fotograf igen!"

Malin och Joel

 • Vilken årstid ska vi fotograferas?
  Det här är högst individuellt och jag tycker verkligen att alla årstider har sina fördelar. Sommaren erbjuder grönska och blomsterängar och ni slipper ha en massa tjocka kläder på er. Hösten är min mest populära årstid för familjefoto med tanke på alla färger i naturen och att mysiga stickade plagg gör sig fint på bild. Vintern ger ett mjukt ljus och tillgång till solnedgång utan att behöva vänta till sena kvällen, det gäller bara att klä sig med lager på lager för att hålla värmen. Våren har jordnära bleka färger som blir så vackert på bild. Så välj den årstid du tilltalas av, men försök hellre att välja en tid för fotografering när du gärna vill föreviga barnen utifrån deras ålder.
 • Vad ska vi ha på oss för kläder?
  Ni ska välja kläder ni känner er bekväma i och som ni tycker passar. Det enda jag brukar nämna är att svart och andra väldigt mörka färger är svårt att få bra på bild, särskilt på överkroppen. Så välj hellre något ljusare toner för kamerans skull. ​ Är ni flera som ska fotograferas är det väldigt fint att matcha varandra med plagg som går i samma toner.
 • Hur går fotograferingen till?
  blabla
 • Vi är inte bekväma framför kameran, vad gör vi?
  Det är mer vanligt än ovanligt att känna så som vuxna, ska ni veta. Nästan alla nämner det! Men jag brukar ändå uppmuntra er föräldrar att vara med på åtminstone en liten del av fotograferingen med tanke på hur sällan man annars lyckas samla alla på samma bild. Jag lovar att hjälpa er kring hur ni ska göra så att ni inte behöver känna er obekväma, de flesta är positivt överraskade över hur lätt det faktiskt gick!
 • Vad gör vi om barnen inte gör som vi säger?
  Det här är också en oro som är vanlig inför fotograferingen, att ens barn är busigt, har spring i benen, är blygt, eller vill gör annat än att fotograferas. Men jag kan bara säga att det brukar alltid lösa sig! Jag gör vad jag kan och ni föräldrar gör vad ni kan och resultatet brukar bli toppen! Så försök att inte känna någon oro för det, se till att barnen är mätta och så utvilade som möjligt så har vi finfina förutsättningar.
 • Vi bor en bit ifrån, går det att lösa?
  Självklart! Antingen kommer ni till mig för fotograferingen, eller så kommer jag till er! Utanför Hudiksvalls kommun tar jag 40 kr/mil i reseersättning (har fasta priser till Sundsvall, Gävle, Ljusdal och Söderhamn, hör av er för info!). Jag vill gärna fotografera er även om ni inte bor i närområdet!
 • När ska vi boka gravidfotografering?
  Det är individuellt när det passar bäst att fotograferas som gravid, det beror på hur du känner dig och hur du mår. Vanligt är mellan vecka 25 och 35. Boka gärna in det i god tid så att du är säker på att det finns en tid till dig sedan! Men självklart går det att höra sig för spontant också!

Mina bröllopspaket

(gäller från 1/6-2024)

3 timmar

Porträtt, vigsel och gratulationer.

Obs! Kan bokas tidigast 5 månader innan!

 

VAD INGÅR?

- Support innan bröllopet

- Bokningspaket

- Bröllopsmöte

- Resa inom ca 2h från Hudiksvall

- Fotografering på er stora dag!

- Foton och leverans

- Vackert webbgalleri

15 995 kr

6 timmar

22 995 kr

För er som vill ha halva er bröllopsdag förevigad, t.ex. förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel, gruppbilder, festlokal.

VAD INGÅR?

- Support innan bröllopet

- Bokningspaket

- Bröllopsmöte 

- Resa inom ca 2h från Hudiksvall

- Fotografering på er stora dag!

- Foton och leverans

- Vackert webbgalleri

- Fine art-print 20x30cm

10 timmar

För er som vill dokumentera så mycket som möjligt av er dag! Från förberedelser och framåt!

VAD INGÅR?

- Support innan bröllopet

- Bokningspaket

- Bröllopsmöte

- Resa inom ca 2h från Hudiksvall

- Fotografering på er stora dag!

- Foton och leverans

- Vackert webbgalleri

-En vacker fotobok med favoritbilderna

32 995 kr

MINIPAKETET

Vill ni endast fotografera porträtt? Då har jag  särskilt paket som kan passa er! Läs mer här.

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

Så... är ni redo för att skicka iväg en bokningsförfrågan?

Fyll i formuläret så återkommer jag så fort jag kan!

Bokningsförfrågan
Vi hittade dig genom:

Tack för ditt meddelande! Jag hör av mig så fort jag kan :)

OBS! Håll koll i skräpposten, ibland hamnat mitt svar där!

bottom of page