Familjefotograf Hudiksvall

Jag är din familjefotograf i Hudiksvall, HälsinglandJag fotograferar familj, lifestyle, gravid och nyfödd och min stora drivkraft är att föreviga er, precis som ni är. Prislista och bokningsformulär finns HÄR.

För mig är bilder en guldgruva, både nu och allt eftersom tiden går. Man kan aldrig ana hur värdefulla sådana minnen kan bli en dag, både för barn och föräldrar och kommande generationer. Det är också ett sätt att frysa tiden, att få komma ihåg de knubbiga låren, de små fingrarna och den lilla lena nacken. Tiden susar förbi och barnen växer så fort, att kunna gå tillbaka och minnas är ovärderligt.

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

Hur går det till?

01  BOKNINGSFÖRFRÅGAN OCH SUPPORT
Om jag är rätt familjefotograf för er, skicka in en bokningsförfrågan via formuläret nedan! Jag återkommer inom någon arbetsdag så bokar vi in datum, tid och plats. Ni får all information och support ni behöver inför er fotografering för att ni ska känna er så trygga som möjligt.

02  ER FOTOGRAFERING

Dags för fotografering! Fokus ligger hela tiden på att göra det till en rolig, mysig och minnesvärd stund för alla. Jag vill att känslan ska vara lugn och avslappnad och jag hjälper till med enkla direktiv och förslag för att fånga ögonblicken.

03  EFTERARBETE OCH LEVERANS

Efter fotograferingen skapar jag ett urval av era bästa bilder som skickas till er inom 14 dagar, i ett vackert webbgalleri. Där väljer ni enkelt ut de bilder och produkter ni vill köpa, och betalar därefter. Sedan får ni ert färdiga bildgalleri och eventuella produkter!

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

Se några familjefotograferingar

Nedan hittar du ett större urval från några utvalda fotograferingar från olika årstider och miljöer. Observera att det inte är hela familjernas urval, du får se en stor del men inte allt!

Klicka på respektive bild för att se galleriet!

WEBB.png
WEBB.png

Tor med familj

WEBB.png
WEBB.png
WEBB.png
WEBB.png
WEBB.png
WEBB.png

Har du en annan fråga? Maila mig gärna så hjälper jag dig!

Priser och bokning

Gäller från 12/9-2022

STARTPAKETET

2995 kr

(helg- och kvällstillägg 500 kr)

DETTA INGÅR

- 5 digitala högupplösta foton i både färg och svartvitt

- Full support innan fotograferingen och en guide inför er fotografering

- Noggrant utvalda fotoplatser som garanterar er vackra bilder

- Kostnadsfri ombokning vid sjukdom eller dåligt väder

- Fotografering 30-60 min

- Ett vackert personligt galleri där du själv väljer vilka bilder du vill ha

1000 kr av startpaketet betalas vid bokning

TILLVAL UTÖVER STARTPAKETET

MELLANPAKETET: 5 extra digitala högupplösta foton + en fine art-förstoring 30x40cm (värde 550 kr) - 2000 kr

STORA PAKETET: alla digitala högupplösta foton (hela webbgalleriet) + en fine art-förstoring 30x40cm + en vacker fotobok med 13 uppslag (värde 1600 kr) - 4000 kr

SEPARATA DIGITALA FOTON: 600 kr/st

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Vad roligt att ni är sugna på att boka en fotografering! Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort. Håll koll även i den skräppost, ibland hamnar mitt svar där! Ser framemot att höras av!

arrow&v

Tack för ditt meddelande! Jag återkommer så fort jag kan!