top of page

Bröllopsfotograf Hudiksvall, Hälsingland

Gifter ni er borgerligt i liten skala? Eller vill ni bara fotografera bröllopsporträtten? Då har jag skapat ett minibröllopspaket som kan passa för era önskemål!

Logo Tove Larsson_vita bladsvartblad.png

En borgerlig vigsel, vare sig det är på kommunhuset eller på en personligt utvald plats, går snabbt. Men er bröllopsdag är precis lika mycket värd att dokumenteras oavsett om ni har ett stort bröllop med över hundra gäster, eller om det bara är ni eller era allra, allra närmaste på plats. Självklart ska ni ha vackra bilder kvar som minne från en av era mycket betydelsefulla dagar i livet! 

Precis som vanligt är mitt fokus att fånga det naturliga och genuina i just er och er bröllopsdag. Jag vill att det ska vara avslappnat och roligt, och strävar efter att fånga de känslor ni känner på bild. Det blir väldigt värdefulla minnen av dagen då ni gifte er.

VAD KOSTAR DET?

1 timme

Endast porträttfotografering (eller +vigsel om man vill och hinner).

 

VAD INGÅR?

- Support

- Milersättning inom Hudiksvalls kommun

- 1 timmes fotografering på 1-2 platser

- Alla bra foton levereras, minst 40 st

- Webbgalleri

8995 kr

Priserna gäller från 26/1-23

OBS! Denna typ av bröllopsfotografering är endast bokningsbart mån-fre under min högsäsong (maj-september). Men självklart går det bra att höra av sig och kolla tillgänglighet för er dag om ni önskar en lördag, om ni gör det närmare inpå!

INTRESSERAD?
Skicka ett mail och berätta lite om era planer!

bottom of page