top of page

Om Tove

webb1.png
webb5.png

Hej, det är jag som är Tove!

Fotograf och kommunikatör, sambo, mamma till tre små, och bor gör jag strax utanför Hudiksvall, Hälsingland. Så roligt att du har hittat hit och är intresserad av fotografering med mig!

För mig är det ointressant att ställa upp människor framför kameran, be om en viss pose och knäppa av ett antal bilder. Nej, jag är ute efter en naturlig känsla för både personerna jag fotar och även i den färdiga bilden. Min grundtanke inom fotografi är att fånga ögonblick, så naturliga som det bara går. Ingenting måste vara perfekt tillrättalagt och det vackraste är verkligheten och ögonblicken i det. Jag eftersträvar att vi ska ha roligt under fotograferingen och jag kommer att hjälpa dig på alla sätt för att du inte ska känna dig obekväm eller nervös. För mig är det även viktigt att själva fotostunden blir ett bra minne för jag tror att det avspeglar sig i de färdiga bilderna!

 

Lite mer om mig då: jag älskar även att baka, har ridit islandshäst i många, många år, gillar jazzmusik, är en kreativ själ men går samtidigt igång på att planera in i minsta detalj och sätta upp tydliga mål. Jag är utbildad kommunikatör och har även läst journalistik. Det finns ingenting så tillfredsställande som att skapa en perfekt bild för mig!

 

Kika gärna runt här på min hemsida för att få ser mer av mina bilder, eller kolla på min Instagram: tovestens.se och Facebook: Fotograf Tove Stens

bottom of page