top of page

JULKORTSFOTOGRAFERING 2022

NU öppnar bokning för årets julkortsfotografering! Här finns all information ni behöver plus bokningsformulär längst ner! 💌

IMORGON ONSDAG släpps eventuella obokade tider på Instagram så boka snart om du är intresserad!

VAR, NÄR, VEM, HUR?

Precis som tidigare år blir det i skogsmiljö på Högliden i centrala Hudiksvall, och datumet är lördag den 12/11!

Den här fotograferingen riktar sig till nästan vilka som helst, det kan vara en hel familj, barn, syskon, kusiner eller ett och annat husdjur! Vi träffas och fotar kort men intensivt och det är upp till var och en hur mycket julkänsla man vill ha i sina bilder.

Även i år ingår en EXTRA digitalbild!

VAD INGÅR?

Det som ingår är:

- Fotografering ca 20 min

- 10 st printade julkort med kuvert

- 2 digitala högupplösta foton (den ni väljer som julkort + en extra)

Möjlighet att köpa till fler bilder/produkter utifrån ordinarie prislista förstås!

PRIS

1395 kr

BETALNING OCH LEVERANS

Betalning sker via faktura eller Swish efter att ni valt ut bilder. Julkorten levereras i början av december så att ni som vill i god tid hinner skicka ut korten till släkt och vänner!

ÖVRIG INFO

Jag är en fotograf som tilltalas av naturliga, enkla och lite avskalade bilder, men självklart ska det synas att det är julkort! Så enklare rekvisita finns på plats (t.ex. tomteluvor, julkulor, pall att sitta på, fårfäll och filt), självklart är du välkommen att ta med egna saker också! 

Skulle någon som ska fotograferas bli sjuk inför fotograferingen, hör man av sig så snart som möjligt så att det går att hitta någon reserv. Vid riktigt dåligt väder kan fotograferingen komma att flyttas, men då ska det vara riktigt illa. Skogen skyddar mot det mesta!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Fyll i formuläret och välj en tid som du önskar i första hand! Jag plockar bort bokade tider löpande men hinner ibland inte med, så ge gärna även på en tid i andra hand som funkar också. Jag återkommer på mail och bekräftar om du fått den önskade tiden eller om vi hittar en annan!

OBS! DET ÄR FULLBOKAT! Men om du vill stå i reservkö, kontakta mig via mail eller DM! Oftast faller några bort pga sjukdom närmare inpå, vill du ha chansen då går det jättebra att vara reserv!

bottom of page