top of page

Bröllopsförberedelser | Bröllopsfotograf Järvsö


Något som är en riktig lyx är när mina brudpar bokar mig så att jag får vara med på en glimt av deras förberedelser inför bröllopet! Det är en speciell stämning, så förväntansfull och så känslosam. Och såklart ofta ganska nervös och pirrig. Otroligt fint att få ta del av och ännu finare att få fånga på bild så att brudparet har kvar den här känslan för evigt. För jag tänker att den här stunden kan vara svår att vara MITT I just då, för tankarna går till det som kommer hända härnäst.


Det är ju egentligen så att ingen del av bröllopsdagen borde prioriteras bort när det gäller att ha med en fotograf ett visst antal timmar. Men på något vis känns det nästan lite extra viktigt att ha stunden innan bröllopet bevarat, hellre än de sista timmarna av fest. Man bestämmer givetvis själva som brudpar vad som är viktigt för just er, och jag älskar alla delar av dagen och önskar att jag kunde vara med i obegränsat antal timmar varje gång! 😁👏🏻

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentarze


bottom of page