top of page

Frost och kyla | Familjefotografering i Hudiksvall

Snart är februari slut och det har gått så himla fort, de här två första månaderna av året. Lite obehagligt men samtidigt väldigt trevligt att våren kommer närmare! Temperaturen är just nu mildare men snön ligger ju kvar, och jag får nog räkna med ett bakslag eller två under kommande månaden 😅


Tänkte visa lite bilder från en väldigt fin familjefotografering här i Hudiksvall som jag hade precis i slutet av november. Det var så vackert frostigt ute, en riktigt kylig förmiddag!

Ni ser ju, ängens höga gräs var alldeles vitt och glittrigt! Så himla perfekta förutsättningar vädermässigt. Plus en familj som var väldigt härlig att fotografera såklart. Trots några minusgrader var det faktiskt inga större problem. Visst blir fotograferingen lite mer snabb och intensiv men vi hann med massor ändå för stor variation i bilderna.


Jag vet att många tycker att det känns bökigt och svårt med fotografering under vintermånaderna. Men det är ju så värt det om man hittar rätt plats och ser till att ha bra kläder på sig, något jag tänkte återkomma till i ett senare inlägg. Ljuset på vintern är så magiskt vackert!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page