top of page

Sommarens fotografering | Familjefotograf Hälsingland


Nu börjar bokningarna för sommarens fotograferingar verkligen rulla in. Det märks att alla börjar få ordentligt hopp om vår nu, och det blir bråttom att säkra en fototid! Sommaren är en självklar period för familjefotografering av olika slag, med det varma vädret, grönskan i naturen, blommande ängar, stränder och möjligheten att fotograferas i sommarkläder med bara ben och hår som flyger i vinden! Drömmigt som bara den!Men vilken månad ska man välja? Här kommer en liten guide för er som vill boka en sommarfotografering men inte vet när det passar bäst eller vilken plats som gör sig bra på bild!

 

JUNI är årets första riktiga sommarmånad. Nätterna är ljusa och värmen börjar komma på riktigt. Det här är den mest blommande månaden med blomstrande ängar och en helt otrolig grönska. Här passar verkligen en fotograferingen på ängen med alla vilda försommarblommor!

 

JULI är en månad av högsommar. Förhoppningsvis heta dagar och ljumna nätter. Det blommar fortfarande i början av månaden men mot mitten försvinner det, grönskan återstår dock och alla möjligheter att fotas i shorts, sommarklänningar och med bara ben och barfotafötter finns!


 


AUGUSTI är månaden då sommaren sakta men säkert går mot höst. Det är en fantastisk tid för fotografering med mjukt ljus, mörkare kvällar som gör det möjligt att fotograferas i solnedgången utan att behöva hålla barnen vakna så länge, och det gröna förvandlas mot slutet av månaden till mer beige och jordnära toner, innan hösten tar vid.

 

Hoppas att ni känner er lite klokare och är redo för en riktigt härlig fotografering i år, oavsett vilken månad ni väljer. För att boka en fotografering, fyll i forumläret på den HÄR sidan så återkommer jag med mer info!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page